0
 • No products in the cart.

 • IHAHAA BEANIE – MERINO BLUE

  42,00  sis.alv./inc.VAT.

  Den här barnmössan finns i tre storlekar. Den går att vika dubbel över öronen. Tack vare knuten kommer Ihahaa att passa ditt barn längre, eftersom den kan användas för att ändra storleken på mössan. Den är också en dekorativ detalj som ger mössan det lilla extra. Ihahaa har utformats för att hålla spädbarn och småbarn varma när det är kallt ute. Tyget kan vikas dubbelt över öronen. Merinoull sticks inte och det har väldigt god andningsförmåga. Den här mössan är ett utmärkt val för etiskt medvetna konsumenter: merinoullen är mulesing-fri och tillverkningen sker lokalt – både trikåtyget och själva mössan görs i Finland.

  Ihahaa är en mössa för glada små människor. Den skyddar barnets känsliga huvud från kyla och drag. Småbarn som leker ute på vintern får ett pålitligt skydd – världen är en fantastisk plats med upptäcktsfärder och äventyr för den som håller sig varm.

  Clear selection
  - +

  Share via:

  Artikelnr: IHAHAA 6210-KS Kategorier: , , Etiketter: , , , , ,

  Beskrivning

  Unisex

  Tillverkning

  Tillverkad i Kurikka, Södra Österbotten, Finland.

  Material

  Det mjuka, varma materialet kan andas och består till 100 % av etisk, mulesing-fri merinoull. Trikån tillverkas i Finland.

  Skötselråd

  Ylletyg har en naturlig förmåga att stöta bort smuts och går oftast att fräscha upp genom vädring. Fläckar tas bort genom att försiktigt torka av mössan med en fuktig duk. Förvara mössan utan att vika eller pressa ihop den. Vid behov kan hela mössan tvättas för hand eller i maskin med ullprogram på 30 grader och skonsamt tvättmedel. Forma i fuktigt tillstånd.

  Ytterligare information

  Vikt 100 g
  Koko

  L, M

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”IHAHAA BEANIE – MERINO BLUE”