0
 • No products in the cart.

 • IIVO FLAT CAP – BLACK

  99,00  sis.alv./inc.VAT.

  Den svarta versionen av kepsen Iivo håller huvudet varmt under den kalla vintern utan att göra avkall på stilen. Om det är väldigt kallt, eller om isiga vindar friskar i, kan du fälla ner öronlapparna på Iivo – de är utformade för att ge extra skydd mot väder och vind.

  Iivo designades under 1960-talet och är en modifiering av en ännu äldre modell, kepsen Oskari. Liksom sin legendariska föregångare fångar Iivo atmosfären från det tidiga 1900-talet – skumma, rökiga lönnkrogar där man dansar natten lång till swingmusikens höga tempo, med kepsen i ett fast grepp för att den inte ska flyga av. Iivo är förresten ett finskt mansnamn.

  Clear selection
  - +

  Share via:

  Artikelnr: IIVO 1203-33 Kategorier: , Etiketter: , , , , , , , ,

  Beskrivning

  Unisex

  Tillverkning

  Tillverkad i Kurikka, Södra Österbotten, Finland.

  Material

  Frieze: 80 % ull, 20 % nylon.

  Det här högkvalitativa frieze-tyget vävs i Italien och vi har använt det till våra huvudbonader i över 40 år. Frieze är ett mycket tätvävt, slitstarkt och varmt material. Det skyddar effektivt mot blåst, regn, snö och slask. Nylon gör tyget starkare och mer hållbart.

  Vadderat foder: 100 % polyester. Tillverkad i Vasa, Finland. Fodret har ett värmande lager som liknar bomullsvadd. Det skyddar från blåst och bidrar till att kepsen håller formen.

  Tyget i svettremmen tillverkas i Finland.

  Skötselråd

  Ylletyg har en naturlig förmåga att stöta bort smuts och går oftast att fräscha upp genom vädring eller varsam avtorkning med fuktig trasa. Förvara mössan utan att vika eller pressa ihop den.

  Ytterligare information

  Vikt 100 g
  Dimensioner 20 × 20 × 4 cm
  Koko

  55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”IIVO FLAT CAP – BLACK”