0
 • No products in the cart.

 • HANKI BEANIE – MOHAIR NATURE WHITE

  89,00  sis.alv./inc.VAT.

  Den här mössan är som en lurvig snöboll.  Materialen ger en uttalad känsla av lyx – den mjuka, lurviga mohairullen utanpå och inuti ett foder tillverkat och mjuk merinoull som inte kliar. Den här mössan väcker mycket uppmärksamhet i alla sammanhang.

  Mohairull har en speciell glans, som ett snötäckt fält när solen är på väg ner. Den här versionen har utformats för 2020-talet med känsla för kommande trender. Lurviga, magnifika huvudbonader är på modet igen! Etiska och hållbara val är en annan växande trend, och den tror vi är här för att stanna. Den här produkten inte bara sys i Finland, även tygerna tillverkas här. Den mjuka, varma ylletyget av mohair tillverkas av Lapuan Kankurit, en långvarig samarbetspartner som vi värderar högt. 

  Clear selection
  - +

  Share via:

  Artikelnr: HANKI 6555 Kategorier: , , Etiketter: , , ,

  Beskrivning

  Unisex

  Tillverkning

  Tillverkad i Kurikka, Södra Österbotten, Finland.

  Material

  Mohairull tillverkad av sydafrikansk mohair som spinns i Europa.

  Fodret består av 100 % etisk, mulesing-fri merinoull. Trikån tillverkas i Finland.

  Skötselråd

  Ylletyg har en naturlig förmåga att stöta bort smuts och går oftast att fräscha upp genom vädring. Fläckar tas bort genom att försiktigt torka av mössan med en fuktig duk. Förvara mössan utan att vika eller pressa ihop den. Vid behov kan hela mössan tvättas för hand eller i maskin med ullprogram på 30 grader och skonsamt tvättmedel. Forma i fuktigt tillstånd. Om kepsen blir tovig eller rufsig kan den borstas försiktigt med en textilborste.

  Ytterligare information

  Vikt 100 g
  Dimensioner N/A
  Koko

  L, M

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”HANKI BEANIE – MOHAIR NATURE WHITE”