0
 • No products in the cart.

 • KEISARI FIDDLER CAP – NUDE MOHAIR WOOL

  119,00  sis.alv./inc.VAT.

  Vår Keisari i färgen nude är underbart fluffig och ger en känsla av vardagslyx. Färgen är lätt att matcha med många olika stilar. Den ger din stil den där sista, välvårdade finishen. Den kommer att väcka uppmärksamhet och beundran. Fodret är tunt och gjort av ett bomullstyg som andas, så att kepsen kan bäras både inne och ute. Om du tar väl hand om den kommer den att tjäna dig troget år efter år.

  Keisari (finska för ”kejsare”) är tveklöst vår mest legendariska keps genom tiderna. Den var en av de första modellerna som tillverkades vid Tellan Lakkitehdas (som senare blev Tella) år 1935. Enligt Antero Saksa, designades Keisari efter den keps som kejsaren av Österrike-Ungern brukade bära. Tellas design är dock inte lika hög som kejsarens ursprungliga keps. Tidigare har vi även tillverkat en version av Keisari med blank skärm.

  Clear selection
  - +

  Share via:

  Beskrivning

  Unisex

  Tillverkning

  Tillverkad i Kurikka, Södra Österbotten, Finland.

  Material

  28 % mohair, 22 % ull, 30 % akryl, 15 % polyester, 5 % blandfiber. Detta högkvalitativa ylletyg vävs i Italien.

  Foder: 100 % bomull. Tillverkad i Lettland.

  Tyget i svettremmen tillverkas i Finland.

  Skötselråd

  Ylletyg har en naturlig förmåga att stöta bort smuts och går oftast att fräscha upp genom vädring. Fläckar tas bort genom att försiktigt torka av mössan med en fuktig duk. Förvara mössan utan att vika eller pressa ihop den.

  Ytterligare information

  Vikt 120 g
  Dimensioner 20 × 20 × 4 cm

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”KEISARI FIDDLER CAP – NUDE MOHAIR WOOL”