0
 • No products in the cart.

 • TUNTURI – CHECK

  90,00  sis.alv./inc.VAT.

  Den dämpade ljusgrå färgen hos denna Tunturi bär en aura av Lapplands avlägsna vildmark, där stjärnorna lyser starkt, och ditt andetag – den enda ljud som bryter tystnaden – står som en vit rök ur munnen. Men Tunturi passar även utmärkt för både cityliv där den värmer under kyliga promenader och för utomhussport. Behandla den väl, så kommer Tunturi att vara en trogen tjänare under många år framöver. Snart märker du att den inte får stanna hemma särskilt ofta!

  Tunturi – som har fått namn efter fjällen i Finska Lappland – har inspirerats av den traditionella pälsmössa som ibland kallas ryssmössa. Mössan har utformats för att ge ett riktigt bra skydd för öron och panna. Det finstickade, quiltade fodret gör den här mössan extremt varm de riktigt smällkalla dagarna. Om du vill kan du knyta ihop öronlapparna ovanpå mössan.

  Clear selection
  - +

  Share via:

  Artikelnr: TUNTURI 1203-RUUTU Kategorier: , , Etiketter: , , , , , ,

  Beskrivning

  Unisex

  Tillverkning

  Tillverkad i Kurikka, Södra Österbotten, Finland.

  Material

  Tätvävd, extremt hållbar och varm filtad ylle som står emot vind, består av 80 % ull och 20 % polyester eller nylon. Nylon gör tyget starkare och mer hållbart. Tyget tillverkas i Italien.

  Syntetiskt pälsfoder: 82 % modakryl, 18 % polyester. Tillverkad i Italien.

  Foder: 80 % bomull och 20 % polyester. Foder: tillverkad i Finland.

  Skötselråd

  Ylletyg har en naturlig förmåga att stöta bort smuts och går oftast att fräscha upp genom vädring. Fläckar tas bort genom att försiktigt torka av skinn med en fuktig duk. Förvara mössan utan att vika eller pressa ihop den.

  Ytterligare information

  Vikt 90 g
  Dimensioner 20 × 20 × 4 cm
  Koko

  53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”TUNTURI – CHECK”