0
 • No products in the cart.

 • Stil utan ansträngning

  Stil utan ansträngning

  Det är något visst med huvudbonader. De sätter liksom pricken över i. De får människor att titta lite extra. En huvudbonad märks.

  Den kan smälta in som en integrerad del av din outfit. Men den kan också bryta av från stilen med ett spännande, nytt uttryck:

  en handlingskraftig armekeps, en cool slokhatt eller varför inte ett galet mönster som gör hela skillnaden. Samtidigt är du skyddad från kyla, snöglopp och sol. 

  En trogen vän

  En bra huvudbonad står emot tidens tand. Den följer dig som en lojal gammal vän, år efter år, oavsett tillfälliga modetrender. Om du tar hand om din huvudbonad kommer den att tjäna dig troget under många år. 

  Din, och bara din

  Ibland kan man undra om det är människan som väljer hatten eller tvärt om. Plötsligt står du framför en huvudbonad som tycks tala till dig. Du sätter den på dig och allt känns bara rätt. Kan man bli kär i en hatt?

  Tillsammans

  I över 80 år och fyra generationer har vi tillverkat våra fina huvudbonader i Kurikka. Vi är bra på det. Men minst lika viktig i historien om våra huvudbonader är du, kära kund. När de blir en del av din stil och din vardag, det är då de väcks till liv.