0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.,

 • komia lakki

  KOMIA LAKKI

  Lakit ovat mahtavia. Ne viimeistelevät tyylisi.
  Ne kääntävät katseen. Niissä on jotain lumoavaa.

  Joskus lakki sulautuu osaksi asua. Joskus taas lakki on kuin hyvän tarinan yllättävä juonenkäänne: se muuttaakin asukokonaisuutta dramaattisesti.

  Lakin kanssa voi hassutella ja hupsutella, joskus jopa hullutella. Se myös suojaa sääolosuhteilta – niin paahtavalta auringonpaisteelta kuin sadepisaroiltakin. Pohjoisessa Suomessa lakin lämpöön voi piiloutua lumituiskulta ja jäiseltä viimalta. 

  Ystävä

  Kunnon lakki kestää aikaa ja käyttöä. Se kulkee mukanasi ystävän lailla vuodesta toiseen, vähät välittäen pikamuodin haihatuksista. Kun pidät lakistasi hyvää huolta, se jaksaa palvella sinua uskollisesti ja pitkään. 

  Se oikea

  Aivan kuten taikasauva valitsee velhonsa, lakki valitsee uuden omistajansa. On suorastaan maaginen hetki, kun lakki ja ihminen löytävät toisensa. Laitat lakin päähän. Se istuu saumattomasti, tuntuu hyvältä ja saa silmäsi säkenöimään. Olet ainutlaatuinen, ja se näkyy.

  Yhdessä

  Olemme tehneet komeita lakkeja käsityönä Kurikassa jo yli 80 vuotta, neljässä sukupolvessa. Siinä me olemme hyviä, lakinteossa. Seuraava luku lakkiemme tarinassa alkaa teistä, rakkaat asiakkaamme. Jokainen lakki herää uuteen eloon osana asujanne ja arkeanne.