0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.,

 • Pestävät, suomalaiset kuitukangasmaskit nyt tarjouksessa!

  Share via:

  Tella Tiimi

  Kun suojaudut virustaudeilta, tee se fiksusti. Voit samalla säästää rahaa, sillä Tellan suomalaisesta kuitukankaasta valmistetut kertakäyttömaskit ovat tutkimusten mukaan pestäviä. Saat siis maskeille huomattavasti enemmän käyttökertoja. Näin niiden suhteellinen hintakin pienenee.

  Tellan kuitukangasmaskin suodatintehokkuus on testattu kolmessa eri laboratoriossa (mm. VTT:n laboratorio). Testien mukaan maskeissa käytetyn kuitukankaan bakteerien suodatustehokkuus (BFA) on yli 98 %. Maski on myös todettu kasvoille hyvin istuvaksi, sillä sen ergonomia on testattu keskussairaalan infektiotiimissä.

  Kertakäyttömaskit kannattaa pestä keittämällä maskit puhtaassa vedessä kattilassa vähintään 5 minuuttia. Tai pese maskit pyykinpesukoneessa 60 asteessa pesupussissa. Käytä maskien pesussa hajusteetonta pesuainetta, annostele pesuainetta hyvin säästeliäästi.

  Suosittelemme 5–10 pesukertaa. Suodatustehokkuus voi laskea pesukertojen aikana, ja viimeistään 10. käytön jälkeen maski kannattaa heittää roskiin.

  Tellan kuitukangasmaskien pestävyys tarkoittaa sitä, että niissä ei ole nenän kohdalla rautalankaa lisäämässä istuvuutta. Rautalanka puuttuu siksi, että se saattaisi pesussa irrota ja vaurioittaa pesukonetta.

  Jos rautalangan tuoma istuvuus on sinulle kasvomaskissa tärkeää, valitse Tellan kertakäyttöinen maski, jossa on sopivan napakka rautalanka.

  Toki myös kangasmaski on pestävä vaihtoehto, ja niitäkin Tellan valikoimasta löytyy, mutta kangasmaskin suodatintehokkuus on heikompi kuin kuitukangasmaskissa. Myös pestävä kankainen suojamaski on testattu sairaalan infektiotiimissä ja sitä suositellaan, koska kangas on tiivis ja maskin ergonomia on hyvä. Kankaisessa maskissa on pehmeät ja erittäin joustavat kuminauhat, joten se sopii myös leveille kasvoille.

  Pestävyyden kunniaksi Tellan kangasmaskit nyt 20 % tarjouksessa koodilla MASKI2020

  Leave a Comment