0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.,

 • Hotel Lilla Roberts avautuu, ja samalla alkaa muotikumppanuus Tellan kanssa

  Share via:

  Tiina

  Pitkän koronakevään jälkeen koko Suomi odottaa innolla kesää. Epidemia on saatu hallintaan ja yhteiskunta on ryhtynyt varovaisesti avautumaan.

  Maanantaina 15.6. ovensa avaa helsinkiläinen Hotel Lilla Roberts. Avajaisia juhlistetaan monella tavalla – myös muotikumppanuuksilla, joista kaupungin parhaalle alueelle sijoittuva, art deco -henkinen hotelli onkin tunnettu.

  Tella on Hotel Lilla Robertsin muotiyhteistyökumppani kesä-heinäkuun 2020 ajan. Hotellissa vieraillessaan voi tutustua Tellan ajattomaan kauniisiin lakkeihin sekä kuluttajille sopiviin kirurgisiin suu-nenäsuojiin (luokka I). Sekä lakit että kauniiseen design-laatikkoon pakatut kertakäyttömaskit ovat Hotel Lilla Robertsissa esillä ja ostettavana 15. kesäkuuta alkaen.

  Suomalaisen muodin tukeminen sydämen asiana

  Hotel Lilla Roberts on korkeatasoinen, moderni ja elegantti hotelli historiallisessa ympäristössä. Hotelli sijaitsee Helsingin vilkkaimman business-alueen ja hienoimpien arvoasuinalueiden välissä miellyttävän hiljaisella Pikku Roobertinkadulla. Talo rakennettiin vuonna 1909 alun perin Helsingin energialaitokseksi, ja vuosina 1974–2012 tiloissa toimi Helsingin Poliisilaitos.

  Hotel Lilla Robertsissa on 130 tyylikästä ja tilavaa huonetta, joihin on otettu inspiraatiota 1930-luvun art deco -tyylisestä sisustuksesta. Hotellin yhteydessä toimivat lisäksi trendikäs Bar Lilla E sekä ravintola Krog Roba, joissa viihtyvät niin paikalliset asukkaat kuin hotellivieraatkin. Hotel Lilla Roberts on osa suomalaista Kämp Collection Hotels -ketjua.

  Hotel Lilla Roberts tekee paljon yhteistyötä muotisuunnittelijoiden, ravintoloiden ja limusiinipalvelun kanssa.

  Hotel Lilla Robertsin General Managerin Kati Jousimiehen mukaan yhteistyö muotikumppaneiden kanssa on hotellille tärkeää, koska sillä tuetaan suomalaista muotisuunnittelua.

  ”Teemme neljättä vuotta muotiyhteistyötä eri brändien kanssa. Yhteistyökumppanimme vaihtuvat aina kuukauden tai kahden välein eli vuodessa ehdimme tuoda hotellissamme esille noin kahdeksan eri kotimaista muotibrändiä”, hän kertoo.

  ”Välillä otan itse yhteyttä eri brändeihin ja välillä käy niin, että joku brändin omistaja vierailee hotellissa asiakkaana ja kuulee tätä kautta muotiyhteistyökumppanuudesta”, Kati jatkaa. Hän pyrkii valitsemaan yhteistyökumppaneita siten, että esillä olisi mahdollisimman monipuolinen kattaus erilaisia kotimaisia tuotteita.

  Uuden Tellan ensihetkiä Lilla Robertsissa

  Muotikumppanuus Tellan ja Hotel Lilla Robertsin kanssa alkoi juuri tällaisesta hotellivierailusta. Tellan toimitusjohtaja Liina-Maaria Lönnroth huomasi kerran Lilla Robertsissa yöpyessään siellä olevan esillä silloisen muotiyhteistyökumppanin tuotteita.

  ”Ajattelin, että tämä voisi olla myös oikein sopiva idea meille: voisimme esitellä ja myydä vastuullisesti valmistettuja lakkejamme hotellissa”, Liina Maaria kertoo.

  Yhteistyöstä sovittiin, ja sen oli määrä alkaa kesällä 2020. Sitten tuli pandemia, ja Tella aloitti suojatarviketuotannon.

  ”Tietenkin pidimme muotikumppanuussuunnitelmasta edelleen kiinni. Lähempänä kesää alkoi näyttää siltä, että sen aloitus tulisi ajoittumaan todella hyvin yksiin kuluttajamaskiemme tuotannon käynnistymisen kanssa. Yhdessä Lilla Robertsin kanssa päätimme sitten yhdistää nämä kaksi asiaa, ja hotellin avajaispäivänä Tella tuo kansalaismaskinsa kuluttajien käyttöön.”

  Hotel Lilla Robertsilla on Tellalle muutenkin erityinen merkitys.

  ”Olen usein yöpynyt Hotel Lilla Robertsissa tullessani pääkaupunkiseudulle, olipa kyseessä sitten viikonlopun virkistäytymisloma tai työmatka. Juhlistimme hotellissa myös mieheni kanssa aikoinaan sukupolvenvaihdosta, kun minusta tuli Tellan toimitusjohtaja”, Liina-Maaria jatkaa.

  Myös Tellan kaikkien aikojen ensimmäinen Facebook-julkaisu on tehty – missäpä muuallakaan – kuin Hotel Lilla Robertsissa kuplivan juoman äärellä.

  Hotel Lilla Roberts avaa ovensa jälleen 15.6. Lue lisää kesäeduista ja tee varaus täällä.

  Tellan kuluttajille suunnattu maski on CE-sertifioitu luokan I kirurginen suu-nenäsuoja eli niin kutsuttu potilasmaski. Se on siis EU-direktiivin 93/42/EEC mukainen lääkinnällinen laite. Yksinkertaisuuden vuoksi käytämme siitä myös nimitystä kansalaismaski, vaikka varsinainen kansalaismaski ei olekaan lääkinnällinen laite eikä sen ominaisuuksia ole määritelty EU-direktiivein.

  Tellan suu-nenäsuoja on ostettavissa verkkokaupassa.

  Leave a Comment