0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.,

 • KEISARI FIDDLER CAP – BLACK

  109,00  sis.alv./inc.VAT.

  Musta Keisari on lakki, josta tulee arjen kaveri. Se sopii kaikkeen ja on helposti yhdisteltävissä. Lakki ja lippa suojavat pääsi syyskuun viimalta ja lokakuun rännältä. Se ilostuttaa kaamoksen keskellä. Kun pidät lakista hyvää huolta, se palvelee sinua uskollisesti vuosi toisensa perään.

  Jos joku lakeistamme on elävä legenda, se on Keisari. Sitä alettiin valmistaa vuonna 1935 Teuvan Lakkitehtaan ensimmäisten mallien joukossa. Antero Saksan mukaan inspiraationa lakille toimi Itävalta-Unkarin keisarin virkalakki. Lakkimme on kuitenkin keisarin alkuperäisiä lakkeja huomattavasti matalampi. Sitä on aikaisemmin valmistettu myös kiiltolippaisena versiona.

  Clear selection
  - +

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): KEISARI 1203-33 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

  Kuvaus

  Malli

  Unisex.

  Valmistus

  Lakki valmistetaan Kurikassa Etelä-Pohjanmaalla.

  Materiaalit

  Sarkavilla: 80 % villaa, 20 % nylonia. Laadukas sarkavilla kudotaan Italiassa ja olemme käyttäneet sitä lakkimateriaalina yli 40 vuotta. Sarkavilla on ominaisuuksiltaan tiivis, erittäin kestävä ja lämmin. Materiaali suojaa tuulelta, viimalta sekä rännältä. Nylon lisää kankaan lujuutta ja estää näin kankaan kulumista.

  Tikkivuorikangas ja vanu ovat 100 % polyesteriä, ja ne valmistetaan Vaasassa. Vuorikangas sisältää lämpimän vanukerroksen, joka tekee lakista tiiviin ja tuulenpitävän sekä pitää sen muodossaan. 

  Lakkinauha on valmistettu Suomessa.

  Hoito-ohje

  Villakangas hylkii likaa ja puhdistuu tuulettamalla. Tahroja voi puhdistaa hellävaroen kostealla pyyhkien. Säilytetään väljästi.

  Lisätiedot

  Paino 295 g (gramma)
  Mitat 25 × 25 × 10 cm (senttimetri)
  Koko

  53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KEISARI FIDDLER CAP – BLACK”