0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.,

 • Positiivisesti kohti tulevaisuutta

  Share via:

  Tella Tiimi

  Tellalla me olemme keväästä asti keskittäneet merkittävästi resursseja useamman erilaisen pestävän suojatuotteen kehittämiseen ja sertifiointiin. Uudelleenkäyttö vähentää suhteellista ympäristökuormaa ratkaisevasti – ja tietenkin tekee suomalaisesta tuotteesta myös hinnaltaan kilpailukykyisemmän. Valmistamme esimerkiksi pestävää kangasmaskia, joka on myytävänä verkkokaupassa.

  Koronaviruspandemia oli ja on yhteiskuntaan laaja-alaisesti vaikuttava koettelemus, jota kukaan meistä ei varmasti olisi toivonut. Tilanne ei kuitenkaan ole yksioikoisen synkkä, saatikka toivoton: niin ihmiset kuin organisaatiotkin ovat kehittyneet monella tavalla kuluneen vuoden aikana. Olemme tulleet viisaammiksi, olemme etsineet ja löytäneet ratkaisuja, ja olemme pysähtyneet arvojemme äärelle.

  Vaikka pandemia jonain päivänä varmasti onkin ohi, tämän muutoksen soisi olevan pysyvä. Yhteen hiileen puhaltamalla me suomalaiset selviämme kaikesta. Vastuullisesti toimimalla rakennamme yhteistä hyvinvointia ja menestystä!

  Leave a Comment