0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.,

 • Pestävän kasvomaskin käyttöohje

  Tellan pestävän kasvomaskin käyttötarkoitus: Tämä maski on tarkoitettu käytettäväksi COVID-19-pandemian aikana. Tämä maski ei ole henkilösuojain tai hengityksensuojain, vaan sen tarkoitus on suojata muita kantajansa mahdollisilta taudinaiheuttajilta.Maski on valmistettu kankaasta, joka onpuuvillaatai puuvilla-polyesterisekoitetta.

  Tämä maski on kertakäyttöinen yhden koon tuote, jota käytetään kerran. Jokaisen käyttökerran jälkeen maskitulee pestä 60–90 asteessa ja pukeapestynä uudelleen.Maskia ei tule pukea uudelleen päälle riisumisen jälkeenellei sitä ole välissä pesty. Maskia ei tule käyttää avotulen läheisyydessä. Säilytetään omassa pakkauksessaantai puhtaassa muovipussissakuivassa, puhtaassa ja tuoksuttomassa tilassa yli 0°C lämpötilassa.

  Käyttöohjeet:

  1. Pese ja/tai desinfioi kädet aina ennen maskin pukemista.
  2. Ota maski varovasti pakkauksestaan ja sovita se korvalenkkien avulla kasvoille siten, että laskokset taittuvat alaspäin.
  3. Muotoile painellen nenän alue mahdollisimman tiiviiksi.
  4. Vedä maskin alareuna leuan alle.
  5. Älä koskettele maskia käytön aikana.
  6. Pese ja/tai desinfioi kädet ennen kuin alat ottaa maskia pois.
  7. Käytön jälkeen poista suoja korvalenkeistä välttäen maskin muihin osiin koskemista.
  8. Laita maski suljettavaan pussin heti käytön jälkeen tai suoraan pesukoneeseen.
  9. Pese maski 60–90 asteessa,hienopesuohjelmalla, jossa onkevyt linkous. Vaihtoehtoisestivoitkeittää maskia kattilassa 5–10 minuuttia, huuhtele maski puhtaalla vedellä.Käytämaskin pesussa vainvähän mietoa hajusteetonta pesuainetta. Kuivatamaski puhtaassa paikassa.
  10. Pese ja/tai desinfioi kädet.

   

  Share via: